Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-09@00:44:04 GMT

فرصت یک ماهه به وزیر نیرو برای پیگیری قطعی مکرر برق

تاریخ انتشار: ۳۰ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۷۳۶۹۸۱

فرصت یک ماهه به وزیر نیرو برای پیگیری قطعی مکرر برق

به گزارش خبرگزاری مهر، هادی بیگی نژاد در تشریح جلسه امروز (سه شنبه ۳۰ دی ماه) کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی از حضور وزیر نیرو در این کمیسیون جهت پاسخگویی به ۹ سوال ازسوی نمایندگان خبر داد.

نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی به توضیح پرسش و پاسخ‌های میان نمایندگان و وزیر نیرو پرداخت و گفت: سوال حبیب‌الله دهمرده نماینده زابل درباره این بود که "چرا علیرغم قول‌های داده شده در رابطه با تبخیر و رسوب‌گذاری سدها اقدام جدی صورت نگرفته است" که وزیر نیرو گفت؛ تمام تلاش خود را برای تحقق این مهم انجام داده و این تلاش ادامه خواهد داشت و در نهایت این سوال به مدت یک ماه تا تغییر شرایط مراعا ماند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: حسن محمد یاری نماینده طوالش وزیر نیرو را درخصوص بررسی موارد سوءاستفاده یکی از پرسنل آب منطقه گیلان، عدم کارایی گروه پیمان مدیریت، بررسی نحوه واگذاری موضوع نظارت به آب منطقه گیلان مورد سوال قرار داد که آقای وزیر قول پیگیری دادند و نهایت این سوالات نیز به مدت یک ماه مراعا ماند.

بیگی نژاد افزود: همچنین علی علیزاده نماینده مراغه از این سوال که چرا پایاب سد قلعه چای شهرستان عجب‌شیر با وجود گذشت سال‌ها همچنان ناقص و ناتمام رها شده است به صورت مشروط قانع شد چراکه مقرر شد؛ با نماینده وزارت نیرو طی چند هفته آینده بازدیدی از سد داشته باشند تا تصمیم لازم گرفته شود.

این نماینده ادامه داد: همچنین مجموعه سوالات علیرضا ورناصری نماینده مسجدسلیمان، عبارت است از: بازنگری مطالعات مربوط به انتقال آب- دلایل عدم نوسازی تجهیزات تولید، انتقال و توزیع برق منطقه و خارج شدن واحدهای نیروگاهی به مدت طولانی – دلیل فرسوده بودن شبکه توزیع آب شرب شهری و روستایی و عدم اصلاح آن – دلایل بی‌نصیب ماندن ۴ حوزه انتخابیه از ۸ میلیارد مترمکعب آب تنظیم شده در مخزن سدهای منطقه جهت توسعه کشاورزی و ایجاد اشتغال- بی‌توجهی به مسئولیت‌های اجتماعی سازمان آب و برق نسبت به محرومیت بیش از حد شهرستان اندیکا و روستاهای اطراف آن.

به گفته وی این سوالات نماینده مسجد سلیمان تا ۱۵ اسفند با هدف ارائه تا دو هفته برنامه زمان‌بندی شده مراعا ماند.

بیگی نژاد مطرح کرد: سوال دیگر این نماینده درباره دلیل استمرار قطعی مکرر آب و برق در حوزه انتخابیه نیز تا ۱۵ اسفند مراعا ماند، همچنین ماجرای انتقال آب از سرشاخه‌های کارون به کجا رسید – با استناد به اصل ۱۳۸ قانون اساسی مقرر شده وزارتخانه‌ها، موسسه‌ها و شرکت‌های دولتی و نهادهای عمومی غیردولتی، بانک‌ها، شهرداری‌ها براساس فهرستی که وزارت نیرو تعیین و منتشر کرده، وظیفه دارند در دو سال حداقل ۲۰ درصد از برق مصرفی ساختمان‌های خود را از انرژی‌های تجدیدپذیر تأمین کنند، تاکنون جهت اجرای این امر چه اقداماتی صورت گرفته و به کجا رسیده‌اید. همچنین وضعیت استفاده از انرژی‌های پاک چگونه است که مجموعه این سوالات نیز با هدف پیگیری ازسوی وزیر نیرو تا ۱۵ اسفند مرعی ماند.

وی اضافه کرد: در ادامه احمد مرادی نماینده بندرعباس آقای اردکانیان را در رابطه با برنامه وزیر نیرو برای رفع مشکلات نوسانات برق در روستاها بالاخص مناطق گرمسیر مورد سوال قرار داد که وزیر نیرو قول بازدید از منطقه را طی هفته آینده داد لذا این سوال نیز تا زمان آینده مرعی ماند.

عضو هیأت رئیسه کمیسیون انرژی مجلس گفت: سوال دیگر این نماینده در این رابطه بود که با توجه به اینکه چندین سال قبل کلنگ احداث نیروگاه برق در شهرستان سیریک استان هرمزگان با حضور وزرای نیرو، کشور جمهوری اسلامی ایران و انرژی کشور روسیه انجام شده ولیکن پیشرفتی مشاهده نمی‌شود لطفاً وزیر علت را بیان کند که وزیر نیرو قول بازدید از نیروگاه را داده لذا این سوال نیز تا زمان بازدید مرعی ماند.

وی با بیان اینکه الهویردی دهقانی نماینده ورزقان نیز از توضیحات آقای اردکانیان در رابطه با سوال خود قانع شد، توضیح داد: سوال وی عبارت است از: با توجه به اینکه دومین منبع هیدروکربوری دنیا هستیم چرا وزارتخانه نیرو جهت استفاده از آن منابع و تولید انرژی الکتریکی و صادرات آن به دنیا -که به شدت به آن نیاز دارند- بسیار ضعیف عمل کرده به طوری که نیاز خودمان را هم نمی‌توانیم تأمین کنیم.

عضو هیأت رئیسه کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: سوال دیگر این نماینده در این خصوص بود که چرا هزاران میلیارد پول مردم برای احداث سدهای مختلف در کشور هزینه شده ولی بهره‌برداری از این سدها به دلیل سوءمدیریت جنابعالی در شرایط حداقلی است که وزیر نیرو قول جابه جایی تخصیص‌ها را داد لذا این سوال نیز تا زمان برگزاری جلسه در وزارتخانه نیرو برای جابه جایی تخصیص‌ها مرعی ماند.

کد خبر 5126087 جواد بخشی الموتی

منبع: مهر

کلیدواژه: علی علیزاده حبیب الله دهمرده مسجدسلیمان مجلس شورای اسلامی صحن مجلس مجلس شورای اسلامی ایالات متحده امریکا محمد باقر قالیباف شورای حل اختلاف حسین امیرعبداللهیان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی سعید خطیب زاده دفاع مقدس وزارت امور خارجه محمدجواد ظریف رزمایش اقتدار ۹۹ کمیسیون تلفیق وزیر نیرو مراعا ماند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۳۶۹۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارگروه تعیین مصادیق مجرمانه چند عضو دارد؟ ۱۲ یا ۱۳؟

درحالی وزیر ارتباطات می گوید کارگروه تعیین مصادیق مجرمانه ۱۲ به اضافه یک عضو دارد و دولت در آن اکثریت را ندارد که براساس ماده ۲۲ قانون جرایم رایانه‌ای، این کارگروه ۶ عضو از دولت، ۲ عضو از مجلس و ۴ عضو از قوه قضاییه و نهادهای حاکمیتی دارد. - اخبار اقتصادی -

 

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم،  عیسی زارع پور وزیر ارتباطات و فناوری ارتباطات اخیرا درباره رفع فیلتر گوگل پلی اعلام کرد، دولت تاکنون سه بار درخواست رفع فیلتر آن را به کارگروه تعیین مصادق محتوای مجرمانه ارائه داده است.

زارع پور درباره ترکیب اعضای کارگروه اظهار داشت: کارگروه 12 به اضافه یک عضو دارد؛ 12 عضو که صاحب رای هستند و مرکز ملی هم سیزدهمین عضو است. وزارت ارتباطات هم یک عضو از این 13 عضو است، 6 رای هم دولت دارد و عملا اکثریت در این کارگروه با اعضای دولتی نیست و باید جمعی تصمیم‌گیری شود.
 
اظهارات زارع پور درباره 13 عضوی بودن کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه درحالی است که براساس ماده 22 قانون جرایم رایانه‌ای، این کارگروه به ریاست دادستان کل کشور 12 عضو دارد که به قرار زیر است:
 
دادستان کل کشور (رئیس کارگروه)
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات یا نماینده وی
 وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی یا نماینده وی
 وزیر علوم، تحقیقات و فناوری یا نماینده وی
 وزیر آموزش و پرورش یا نماینده وی
 وزیر دادگستری یا نماینده وی
وزیر اطلاعات یا نماینده وی
 رئیس سازمان صدا و سیما یا نماینده وی
 فرمانده کل انتظامی
 یک نفر خبره در فناوری اطلاعات و ارتباطات به انتخاب کمیسیون صنایع و معادن مجلس
یک نفر از نمایندگان عضو کمیسیون قضائی و حقوقی به انتخاب این کمیسیون به تأیید مجلس
رئیس سازمان تبلیغات اسلامی.
 
قانون جرایم رایانه ای مصوب سال 88 است و مرکز ملی سال 1390 در پی دستور رهبر انقلاب مبنی بر تشکیل شورای عالی فضای مجازی تأسیس شد لذا عضویت این نهاد در این کارگروه در قانون ذکر نشده و در صورت حضور در جلسات آن، حق رأی ندارد.
 
با این احتساب کارگروه تعیین مصادق مجرمانه 6 عضو از دولت، 2 عضو از مجلس و 4 عضو از قوه قضاییه و نهادهای حاکمیتی دارد.

از آنجا که کارگروه با حضور 7 عضو رسمیت پیدا می کند و تصمیمات آن با نظر اکثریت اتخاذ می شود، باید دید از میان این 12 عضو، کدام دستگاه ها مخالف نظر وزارت ارتباطات مبنی بر رفع فیلتر گوگل پلی هستند و آیا همه اعضای دولت در رفع فیلتر این اپلیکیشن متفق القول هستند؟

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سلاجقه: بررسی وضعیت معدن «کامو» در اولین فرصت / وزیر صمت پای کار است +فیلم
  • همه‌چیز برای یک آتش‌بس پایدار در غزه فراهم است/ قبل از عملیات «وعده صادق» هشدار دادیم اگر آمریکا اقدامی کند پاسخ ما فوری و قطعی خواهد بود/ ایران و مصر خواهان برقراری روابط دیپلماتیک هستند
  • کارگروه تعیین مصادیق مجرمانه چند عضو دارد؟ ۱۲ یا ۱۳؟
  • دستورات ویژه وزیر نیرو برای خراسان جنوبی
  • ساخت ۵۰۰ هزار واحد مسکونی برای نیرو‌های مسلح کشور
  • ورود دوباره مجلس به موضوع افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی
  • اجرای همسان‌سازی حقوق بازنشستگان در سال جاری
  • قطعی برق در چاه موتورهای کشاورزی روستاهای کاخک نخواهیم داشت
  • قطعی برق در چاه موتورهای کشاورزی در روستاهای کاخک نخواهیم داشت
  • لیتوانی نیرو‌های نظامی مردمی برای حضور در جنگ ایجاد می‌کند