Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قم،مهرداد غضنفری معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری قم درحاشیه بازدید از چند واحد صنعتی در شهرک شکوهیه قم در پاسخ به سوالی مبنی بر اقدام‌های صورت گرفته برای رفع معضل قطعی برق در واحد‌های صنعتی گفت: مسئولیت قطعی برق با شرکت توزیع نیروی برق استان نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

غضنفری عنوان کرد: شرکت برق استان یک شرکت توزیعی است و تامین برق توسط شرکت‌های تولیدی صورت می‌گیرد، از این رو یک سهمیه و حجمی از برق را برای استان‌ها تعیین کردند و استاندار قم نیز در حال دنبال نمودن و پیگیری این موضوع می‌باشد.

معاون استاندار قم گفت: برای این موضوع باید شاخص و معیاری اقناعی در کل کشور باشد که نحوه تقسیم بندی برق با توجه به کمبود آن مشخص شود.

او تصریح کرد: شرکت برق قم نیز باید با برنامه ریزی، سهمیه اختصاص یافته به این استان را چه در سطح جامعه و چه در سطح واحد‌های تولیدی صنعتی در اختیار مشترکان و مصرف کنندگان قرار دهد و با توجه به خسارت بار بودن قطعی برق، هر گونه اقدام در این زمینه با اطلاع قبلی صورت بگیرد که از تبعات آن جلوگیری به‌عمل آید.

معاون استاندار قم گفت: در جلسه‌ای که با واحد‌های تولیدی استان داشتیم برخی پیشنهاد‌ها مانند اینکه شهرک‌های صنعتی برای قطعی برق منطقه بندی شوند و هر منطقه در یک ساعت مشخصی برق آن قطع شود، مطرح شد که آن را دنبال می‌کنیم.

غضنفری تاکید کرد: استانداری قم بحث کلی را از طریق کشوری دنبال می‌کند و شرکت برق نیز موظف شده با اطلاع رسانی قبلی و توافق با سازمان صمت و با برنامه‌ای که مشکل کمتری داشته باشیم، قطعی برق را اعمال کند.

معاون استاندار قم در پاسخ به سوالی در خصوص برنامه دولت برای جبران ضرر و زیان‌هایی که بواسطه قطعی برق به واحد‌های تولیدی وارد می‌شود خاطرنشان کرد: هر گونه قطعی برق که بدون اطلاع قبلی باشد، قطعا برنامه‌ای برای آن تنظیم خواهد شد.

غضنفری در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه امروز در راستای برنامه‌های مستمر سه شنبه‌های اقتصادی از سه واحد تولیدی در حوزه صنعت بازدید داشتیم گفت: واحد تولید چکمه و دمپایی، واحد تولید محصول‌های بهداشتی و دارویی و همچنین واحد تولید نبات از جمله این واحد‌ها بودند که خوشبختانه واحد‌های پویایی هستند که جمع قابل توجهی در آن‌ها مشغول به کار می‌باشند.

او افزود: این واحد‌ها برغم سختی‌های موجود نه تنها نیاز کشور را تامین می‌کنند بلکه در حوزه صادرات نیز فعالیت دارند و عمده مشکل‌هایی که اعلام کردند نیز مربوط به تسهیلات بانکی و همچنین مسائل کارگری و بیمه‌ای بود که از طریق شورای هماهنگی بانک‌ها و اداره کل تعاون، کار و امور اجتماعی پیگیری می‌شود.

قم دارای هفت شهرک صنعتی شکوهیه، الغدیر، چاپ و نشر، سلفچگان، محمودآباد، ثامن‌الائمه (ع) - قنوات - و فناوری اطلاعات و ارتباطات (I.C.T) و چهار ناحیه صنعتی خورآباد، دستجرد، سیرو و طغرود است که هرکدام از آن‌ها بویژه ۲ شهرک راهبردی شکوهیه و محمود آباد موقعیت ممتازی برای توسعه سرمایه گذاری، تولید و اشتغال دارند.

انتهای پیام/ح

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شهرک شکوهیه قم واحد صنعتی استاندار قم واحد تولید قطعی برق واحد ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۲۲۸۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشتارگاه طیور فسا با ۱۰۰ کارگر به چرخه تولید بازگشت

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام والمسلمین سید کاظم موسوی عصر یکشنبه در جریان سفر به شهرستان فسا با بیان اینکه با ورود ستاد اقتصاد مقاومتی دادگستری استان فارس و تعامل با دیگر دستگاه‌ها مشکل این واحد تولیدی حل شده است گفت: واحد کشتارگاه صنعتی جهان‌زرین فسا چهار سال تعطیل بود و این مساله باعث بیکاری عده زیادی شده بود.

رئیس کل دادگستری استان فارس افزود: ستاد اقتصاد مقاومتی با هدف تحقق شعار سال و عمل به منویات رهبر معظم انقلاب مبنی بر حمایت از تولید و در راستای حمایت حقوقی و قضائی از واحدهای تولیدی و صنعتی پیگیری رفع تعطیلی این واحد صنعتی را در دستور کار قرار داد.

رئیس کل دادگستری استان فارس گفت: فعالیت ستاد اقتصاد مقاومت دادگستری استان فارس در پیگیری مشکلات ۸۰ واحد دارای مشکل ادامه دارد و با مدیریت و نظارت مستقیم معاون قضائی دادگستری استان فارس در هر هفته با تشکیل دو جلسه در اتاق بازرگانی استان فارس و شهرک صنعتی شیراز مشکلات واحدهای صنعتی پیگیری و گره‌ها و موانع موجود در مسیر فعالیت اقتصادی آنان شناسایی و با کمک مسئولان رفع می‌شود.

وی گفت: بررسی کمبود مواد اولیه، عدم وصول مطالبات، کمبود نقدینگی و سرمایه در گردش و مشکلات بانکی و دریافت تسهیلات بانکی و همچنین هماهنگی با ادارات آب و برق و سایر دستگاه‌های خدمات‌رسان از جمله مواردی است که در بازدیدهای میدانی و هدفمند از واحدهای صنعتی و تولیدی در سراسر استان فارس توسط ستاد اقتصاد مقاومت دادگستری استان فارس پیگیری می‌شود.

موسوی در پایان گفت: حل و فصل مشکلات واحد تولیدی کشتارگاه صنعتی طیور «جهان زرین» فسا سبب می‌شود که علاوه بر اشتغال ۱۰۰ نفر به صورت مستقیم، زمینه فعالیت اقتصادی ۳۰۰ نفر دیگر به صورت غیر مستقیم فراهم شود.

کد خبر 6097673

دیگر خبرها

  • شهرک صنعتی آبندانک نوشهر به نفع مردم از محیط زیست خارج شد
  • خروج شهرک صنعتی آبندانک نوشهر از مجموعه محیط زیست
  • بهره‌برداری از ۱۱ واحد تولیدی با سرمایه‌گذاری خارجی در شهرک‌های صنعتی خراسان رضوی
  • انتقال ۱۰۰ واحد ضایعاتی دارای مجوز به شهرک صنعتی خیرآباد
  • ثبت برنامه تولید ۱۶۰ واحد صنعتی نیازمند ارز در گیلان
  • بهره‌برداری از ۱۱ واحد تولیدی با سرمایه خارجی در خراسان رضوی
  • بهره‌برداری از ۱۱ واحد تولیدی با سرمایه‌گذاری خارجی در شهرک‌های صنعتی استان خراسان‌رضوی
  • سه دستگاه ماشین آتش‌نشانی روز دنیا به شهرک شکوهیه تحویل شد
  • واحد کشتارگاه صنعتی در فسا بار دیگر آغاز به کار کرد/ اشتغال ۱۰۰ کارگر
  • کشتارگاه طیور فسا با ۱۰۰ کارگر به چرخه تولید بازگشت