Web Analytics Made Easy - Statcounter

جمال رازقی روز دوشنبه در کمیسیون صنعت و رونق تولید اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی فارس که با حضور اعضای آن و به صورت وبینار برگزار شد، بیان کرد: بر اساس قانون بهبود کسب و کار دستگاه های خدمات رسان مانند برق و گاز باید توجه به صنایع و بخش تولید را در اولویت عدم قطعی خدمات قرار دهند که در غیر این صورت دولت ملزم به پرداخت خسارت  خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


بنا بر گزارش ارسالی روابط عمومی اتاق بازرگانی فارس، وی با تاکید بر اینکه آیین نامه اجرای این قانون تهیه نشده و عزمی برای تهیه آن در کشور وجود ندارد افزود: بنا بر اعلام صنعتگران، اداره برق استان اعلام هایی به واحدهای تولیدی و صنعتی استان مبنی بر اولویت دار بودن صنایع در کاهش میزان مصرف و یا قطعی برق انجام داده است که این موضوع مغایر با قانون است و این مهم را در استانداری و دادگستری استان پیگیری خواهیم کرد.
رازقی اظهارداشت: در شرایط فعلی موضوع قطعی برق به یکی از دغدغه ها و موضوع های مهم و اساسی واحدهای تولیدی و صنعتی استان است که موجی از سردرگمی و نگرانی را برای فعالان اقتصادی استان ایجاد کرده است.
وی اضافه کرد: اتاق بازرگانی فارس دو موضوع مهم قطعی برق صنعتگران در استان به ویژه مستقر در شهرک صنعتی و تامین مازوت برای واحدهای تولیدی استان در فصل زمستان را در شورای گفتگوی استان مطرح خواهیم کرد.
رئیس اتاق بازرگانی فارس گفت: وجود مشکلات داخلی و سنگ اندازی برای عدم حمایت از تولید و صنعت در سالی که به تولید، مانع زدایی ها و پشتیبانی ها نام گذاری و تاکید شده است، جای تعجب دارد.
رازقی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به تشکیل گروهی از نخبگان برای تصمیم گیری در حوزه اقتصاد و صنعت کشور ادامه داد: متاسفانه سالهای متمادی است که در حوزه اقتصاد در کشور هدفگذاری و برنامه ریزی نداریم و اسنادی مانند ایران ۱۴۰۴ و برنامه های توسعه ای پنج ساله تدوین شد اما اهتمامی برای تحقق آنها در کشور وجود نداشت.
وی عنوان داشت: عمده کار تصمیم گیران اقتصادی کشور حرکت بدون برنامه و رفع مشکلات روزمره است و هر چند که رسالت اتاق های بازرگانی ارائه مشاوره به قوا است اما از بخش خصوصی برای تصویب قوانین و دستورالمعل ها نظرخواهی نمی شود و نتیجه تصویب این قوانین کارشناسی نشده، ایجاد مانع برای کسب و کار و اختلال در صادرات است.
رازقی تصریح کرد: با توجه به ضرورت استان، شورای پژوهش اتاق بازرگانی فارس موضوع" شناسایی موانع مدیریت صادرات و ارائه راهکارهای توسعه صادرات" را در دستور کار خود قرار دهد.
در این جلسه خسرو فروغان و هادی حنایی عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی و فعالان بخش خصوصی استان به بیان دیدگاه های خود در خصوص معضلات و مشکلات بخش تجارت و صنعت استان پرداختند.
همچنین در این جلسه گزارشی از وضعیت اقتصادی کشور ارائه شد.

برچسب‌ها سال تولید، پشتیبانی‌ها و مانع‌زدایی‌ها اتاق بازرگانی ایران وزارت صنعت معدن و تجارت قطعی برق شیراز فارس

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سال تولید پشتیبانی ها و مانع زدایی ها اتاق بازرگانی ایران وزارت صنعت معدن و تجارت سال تولید پشتیبانی ها و مانع زدایی ها اتاق بازرگانی ایران وزارت صنعت معدن و تجارت قطعی برق شیراز فارس اتاق بازرگانی فارس قطعی برق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۴۵۳۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تأمین مالی حدود ۲ میلیارد دلاری صندوق توسعه ملی برای انتقال آب خلیج فارس و دریای عمان

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا از صندوق توسعه ملی، رضا محمدی ‏گفت: این صندوق در ‏جهت توسعه زیرساخت‌های صنایع کشور و توسعه روزافزون ایران اهداف و پروژه‌های بزرگی را برای خود برنامه‌ریزی کرده است؛ ‏یکی از این پروژه‌ها، شیرین‌سازی و ‏انتقال آب از خلیج فارس به استانهای فارس و اصفهان و از دریای عمان به استان‌های سیستان بلوچستان، خراسان رضوی و جنوبی است که یکی از ابر پروژه‌های کشور در ‏حوزه آب ‏محسوب می‌شود.

وی با بیان اینکه این پروژه با هدف تأمین پایدار آب در جهت مصارف صنایع بزرگ و کوچک و ‏همچنین شرب در کشور هدف ‏گذاری و برنامه ریزی شده است، یادآورشد: به منظور رفع مشکلات آبی ‏صنایع در استان‌های فارس و سیستان و بلوچستان به زودی ۲ مگا ‏پروژه شیرین‌سازی و انتقال آب دریا ‏از خلیج فارس و دریای عمان با تأمین مالی صندوق توسعه ملی شروع به فعالیت خواهد کرد.

محمدی با اشاره به رسالت صندوق توسعه ملی در انجام این مهم افزود: برای انجام این پروژه، تأمین ‏مالی حدود ۲ میلیارد دلاری از ‏طرف صندوق توسعه ملی در نظر گرفته شده است.

وی تصریح کرد: طرح‌های انتقال آب خلیج فارس به فلات مرکزی ایران از وعده‌های ‏رییس جمهور در ابتدای فعالیت بود‎. لذا صندوق توسعه ملی برای به ثمر رسیدن این ‏وعده برای آینده‌ی روشن‌تر این سرزمین اقدام خواهد نمود‎. ‌‏

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نظام ارزی ،صادرکننده را با محدودیت مواجه کرده است
  • سفر روسای اتاق‌های بازرگانی به تهران با هدف سرمایه‌گذاری
  • پیگیری درخواست ها و نامه های مردم در سفر دوم رئیس جمهور به استان سمنان
  • تأمین مالی  ۲ میلیارد دلاری  برای انتقال آب خلیج فارس و دریای عمان
  • راه اندازی دفتر تجاری اتاق بازرگانی قزوین در اقلیم کردستان عراق
  • کشتارگاه طیور فسا با ۱۰۰ کارگر به چرخه تولید بازگشت
  • تأمین مالی حدود ۲ میلیارد دلاری صندوق توسعه ملی برای انتقال آب خلیج فارس و دریای عمان
  • تخصیص ۲ میلیارد دلاری صندوق توسعه ملی برای انتقال آب خلیج فارس
  • تخصیص ۲ میلیارد دلاری صندوق توسعه ملی برای انتقال آب خلج فارس
  • ارایه تسهیلات به واحدهای تولیدی خراسان رضوی متوقف شده است