Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش «نماینده» علی نیک زادثمرین نایب رئیس مجلس شورای اسلامی امروز (چهارشنبه، ۱۶ تیر ماه) در جمع خبرنگاران با اشاره به تصمیمات گرفته شده در جلسه با وزیر نیرو، گفت: معمولا نمایندگان سه هفته در مجلس کار می‌کنند و یک هفته برای سرکشی به حوزه انتخابیه می‌روند، هر چند کار در حوزه انتخابیه سخت تر است اما علیرغم حضور در حوزه انتخابیه به دلیل چالش پیش آمده در حوزه برق، امروز در مجلس حضور یافته و جلسه‌ای را با حضور رئیس و اعضای کمیسیون انرژی و وزیر نیرو برگزار کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کمترین توسعه صنعت برق در طول ۳۲ سال گذشته در دولت یازدهم و دوازدهم اتفاق افتاده

وی ادامه داد: یکی از دلایل اصلی مشکل پیش آمده این است که دولت عنایت لازم را به بخش صنعت برق و وزارت نیرو نداشته است و این وزارتخانه نتوانسته در این مدت حق و حقوق خود را از دولت یازدهم و دوازدهم بستاند. این در حالی است که ابتدایی‌ترین کار در شرایط کنونی اطلاع‌رسانی دقیق از خاموشی‌ها به مردم و کسبه است اما همین کار هم به درستی صورت نمی‌گیرد. همچنین کمترین توسعه صنعت برق در طول ۳۲ سال گذشته در دولت یازدهم و دوازدهم اتفاق افتاده، در حالی که طبق برنامه‌ ششم باید ۲۵ هزار مگاوات به ظرفیت برق کشور اضافه می‌شد اما این کار هم صورت نگرفته است.

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی افزود: من نمی‌توانم چه دستی در کار بوده که نتوانستند و نخواستند از توان بخش خصوصی استفاده کنند در حالی که طی بازدیدی که از صنایع جنوب کشور داشته‌ام باید بگویم آنها توانسته اند آب را با بودجه خودشان از خلیج فارس برای مصارف صنعتی خودشان منتقل کنند و می‌توانند مازاد این آب را در اختیار شهرها قرار دهند، همچنین حاضر بودند ۱۰ هزار و ۶۰۰ مگاوات برق را در نیروگاه‌های خود برای مصرف خودشان تولید کنند در واقع اگر آنها  برق مصرفی‌شان را خودشان تأمین کنند، ظرفیت وزارت نیرو آزاد می‌شود اما همین کار را هم انجام ندادند.

نیکزاد با اشاره به صحبت‌های شب گذشته رئیس جمهور گفت: رئیس جمهور با دو کلمه حرف، خودش را راحت کرد چرا که صرفا از مردم خواست صرفه‌جویی کنند اما باید پرسید؛ چرا خودش صرفه‌جویی نمی‌کند؟. همچنین گفت؛ کسری برق را در صنعت جبران خواهد کرد اما این به معنای پاک کردن صورت مسئله است. ما باید برق را مدیریت کنیم، مدیریت به معنای آن است که در  ادارات  و نهادها و معابر صرفه‌جویی شود چرا که وقتی مردم ببینند نهادهای دولتی صرفه‌جویی می‌کنند آنها نیز به سمت صرفه‌جویی خواهند رفت.

وی با اشاره به قطعی آب در برخی مناطق همزمان با قطعی برق، توضیح داد: با توجه به اینکه این مسئله سختی‌های بسیاری برای مردم ایجاد می‌کند در این جلسه تأکید شد؛ حق ندارند در این شهرها همزمان آب و برق را قطع کنند، نکته بعدی مدیریتی است که باید در استان‌های گرمسیری صورت گیرد، چراکه می‌توان با تعطیلی پنج‌شنبه ادارات و دیگر روزها در این شهرستان‌ها قطعی برق را مدیریت کنیم.

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی بیان کرد: عدم هماهنگی در دولت یازدهم و دوازدهم با وزارت نیرو واضح و مبرهن است، اینکه سازمان هواشناسی کشور به عنوان یک سازمان عریض و طویل نتواند پیش‌بینی لازم را در زمینه دما داشته باشد به چه کاری می آید؟ لذا باید حتما پیش‌بینی‌های لازم را انجام دهد اما این کار را نکرده‌اند و دوستان ما در وزارت نیرو به همین پیش‌بینی‌ها نیز توجهی نداشته‌اند و اگر هم دانسته توجه نکرده‌اند دیگر وامصیبت‌ها است.

نیکزاد افزود: جای تأسف است که وزیر نیرو می‌گوید؛ نمی‌تواند موضوع مقابله با فعالیت رمزارزها را حل کند؛ این یک اظهارنظر غیرکارشناسی است چرا که در استان‌ها کاملاً مشخص است کدام قسمت از شبکه بار مصرف بیشتری دارد لذا می‌توانند با هماهنگی قوه قضائیه، دادستانی و دیگر دستگاه‌ها تمام رمزارزهایی که خلاف قانون فعالیت می‌کنند را جمع‌آوری کنند.

وی با بیان اینکه کمیسیون انرژی در این جلسه مسائل لازم را به وزیر نیرو گوشزد کرد هر چند معتقدم وزیر نیرو به تنهایی مقصر نیست؛ چراکه دولت، وزیر نیرو را همراهی نکرد، گفت: صرفه‌جویی، جلوگیری از قطع برق شهرهایی که آب و برق‌شان با هم قطع می‌شود، تعطیلی مناطق گرمسیر، استفاده از ظرفیت ژنراتورها و نیروگاه‌های سایر وزارتخانه‌های دولت، اطلاع‌رسانی دقیق در رابطه با خاموشی‌ها و برنامه‌ریزی برای برق‌رسانی به صنعت با هدف جلوگیری از تعطیلی صنعت از جمله اقداماتی است که باید صورت گیرد به همین دلیل کارگروهی با هدف پیگیری این موارد تشکیل شد و آقای وزیر قول پیگیری آنها را داد. همچنین به مردم قول خواهیم داد مجلس و کمیسیون انرژی این مشکل را پیگیری خواهد کرد تا این بحران و چالش ظرف یک هفته مدیریت شود.

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی بیان کرد: نمایندگان بسیاری تقاضای لغو سرکشی‌ها را در هفته بعد به دلیل پیگیری مشکلات مردم در مجلس داشتند، لذا اگر لازم باشد این کار را با هماهنگی رئیس مجلس انجام خواهیم داد.

نیکزاد در پاسخ به سوال خبرنگاران مبنی بر اینکه تحریم‌ها چقدر در مشکلات پیش آمده نقش داشته‌اند، افزود: نباید همه موضوعات را به تحریم گره زد چراکه وقتی سازمان برنامه و بودجه طلب بخش خصوصی و تولیدکننده برق را نمی‌دهد، دیگر چه انتظاری می‌توان در راستای تولید و گسترش صنعت برق داشت. بخش خصوصی توان تولید ۱۰ هزار و ۶۰۰ مگاوات برق را برای استفاده صنایع بزرگ کشور داشت اما از این ظرفیت استفاده نشد در حالی که باید در این حوزه سرمایه‌گذاری شده و رشد صنعت برق همزمان با رشد مصرف و جمعیت مد نظر قرار می‌گرفت.

وی ادامه داد: باید پرسید عدم اطلاع‌رسانی درخصوص قطعی برق چه ربطی به تحریم دارد؟ بنابراین نباید سوء مدیریت های صورت گرفته را زیر لوای تحریم پنهان کرد.

منبع: نماینده

کلیدواژه: برق علی نیکزاد قطعی برق نایب رئیس مجلس شورای اسلامی دولت یازدهم و دوازدهم وزارت نیرو صرفه جویی بخش خصوصی وزیر نیرو صنعت برق قطعی برق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت namayande.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «نماینده» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۶۵۰۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دهقان: ایران جنایات رژیم صهیونیستی را پیگیری می‌کند

به گزارش گروه سیاسی ایسکانیوز، محمد دهقان در حاشیه جلسه هیئت دولت در جمع خبرنگاران درباره مطالبه جهانی تحریم رژیم صهیونیستی در المپیک گفت: ما یک فهرستی از اقدامات رژیم صهیونیستی را با مشارکت سازمان‌های مردم نهاد تهیه کرده ایم که جلسات ما با این سازمان‌ها همچنان ادامه دارد.

بیشتر بخوانید: دهقان: ایران از کانادا شکایت کرده است

وی‌افزود: در همین زمینه روز گذشته جلسه‌ای برگزار شد و مستند سازی در خصوص اقدامات و جنایات رژیم صهیونیستی صورت گرفت تا از ظرفیت سازمان‌های مردم نهاد داخلی استفاده کنیم.

معاون حقوقی رئیس جمهور اظهار کرد: با ارتباطاتی که با سازمان‌های مردم نهاد خارجی و اروپایی وجود دارد از ظرفیت‌های آنها نیز در این زمینه استفاده خواهد شد تا ما بتوانیم از این ظرفیت‌ها برای اینکه جنایات رژیم‌ صهیونیستی را که در غزه مرتکب شده است و همچنان نیز ادامه دارد در حد ممکن در کشورهای مختلف جهان پیگیری کنیم .

وی ادامه داد: البته چون ما رژیم صهیونیستی را به عنوان دولت به رسمیت نمی‌شناسیم طبیعت اقدامات ما به عنوان دولت خیلی وجهی ندارد و و اقدامات ما از مسیرهای دیگری باید صورت گیرد.

کد خبر: 1229896 برچسب‌ها ایران

دیگر خبرها

  • حمایت از کارآفرینان و بخش خصوصی برای تحقق جهش تولید
  • دهقان: ایران جنایات رژیم صهیونیستی را پیگیری می‌کند
  • بخش تولید شرایط ایده‌آلی ندارد/ گلایه فعالان اقتصادی از مالیات
  • خشک شدن دریاچه ارومیه چالش جدی در شهرستان شبستر است
  • تقویت ظرفیت‌ها و مدل‌های بهره‌برداری از کارگزاران دانش و فناوری
  • تولید برق هسته‌ای تا ۲۵ سال آینده ۳ برابر می‌شود
  • ایجاد اشتغال برای ۱۲ هزار نفر توسط چینی ها در کرمان
  • اثر نامطلوب قطعی برق صنایع بر معیشت مردم
  • قطعی برق در چاه موتورهای کشاورزی روستاهای کاخک نخواهیم داشت
  • قطعی برق در چاه موتورهای کشاورزی در روستاهای کاخک نخواهیم داشت